Monday, March 21, 2011

Omjayyy , 17th March 2011 :)

Pepagi buta , ada call from Hazwani Zaim . mmg i mamai lahh kan ,
ckp pun merepek je haa . 
tetiba dia dgn geng PB ajak i pergi ronggeng . 
i dgn mamai nya terus ckp , haa nak ikut tp kena tanya mem besar lahh dulu . 
mama laa , siapa lagi .
kang mama tak bagi , i yg kena sound . hee :D
then , call laa mama sbb mama takda dekat rumah . tanya punya tanya ,
mama pun bagi sbb cakap hangout dengan wanie .
. thankyou mama .
wanie ckp 11.30 nak sampai , i pun siap lahh kann . 
tgk tgk dkt pukul satu jugak laa diorang dtg . i chill jaa , 
siap lunch lagi dkt rumah . 
sian dkt diorang , lunch pun tak sempat . sbb nak dtg amik i kan .
thankyou guys :)
after dah amik i tuh , semua tak tau nak pergi mana .
last last , decide nak lepak penang
mmg heaven lahh kan . 

(: pergi lepak Batu Ferringhi kot :)

.: Nur Qutreen Nada :.

 .: Hazwani Zaim :.

.: Suhailah Laili .:

.: Luqman Hakim .:

 .: Kamarul Azman :.

.: ilyBestfriend :.

Ceyt , bajet berani haa :p

 kena paksa kena paksa

penat tunggu maro cari baju ,

driver kami kott , cekapp weyy . haha

bukan i love langkap ke ?

 sayang korang ,


 jauh gila snap ,

 segan , hee :D

 ilya , pinjam kejap . haha ,

 awat sedih ?


get ready for banana boat :)

click sini kalau nak tgk ,
Video Banana Boat
tapi kejap jee laa , sbb pakcik tuh hampehh . 
tak amik sampai habis .
Sumpah best , enjoy gila haa .



wahh , salute ahh mcm nie :)

  bowling pulak haa ,

facebook facebook

 facebook jugak

 org tgh emo weyy , cuak nak tegur ;)

gay sedunia ;p



 try tgk betul betul , klcc tak stabil kan ? hahaha , diorang laa ckp .
chill ehh wanie .



maro buat beruk , tak senonoh haa :p

 dream come true , nahh maro . khas untuk hang !!

 ily :)

p/s : wanie , eiya , luqman andd maro . 
thankyou sbb sanggup amik i dkt penang andd balik pun korang hantar . 
sumpah terharu weyy , hahaha .
nnti hangout lagi ehh :)



4 comments:

  1. Wahh wahh, rumah kau mana weyy? Main kuda ^^

    ReplyDelete
  2. Penang laa , tp aku butterworth . kuda dkt georgetown :) datang laa penang :D:D

    ReplyDelete
  3. hye dear,, done folo ur blog. jom singgah blog kita..=)

    ReplyDelete